10 Komentar

Not Just On Valentine’s Day

 

Love Creates Beauty
Not Just On Valentine’s Day

See how true love creates beauty :

Enjoy a wonderful story about a man, a woman, flowers
and the little things that make us fall in love with someone.

Not just on Valentine’s day, but every day a bit more.

 

Link terkait :

10 comments on “Not Just On Valentine’s Day

  1. hihihi… marry me nya giliran udah bareng bertahun2 yak.. yah budaya mereka begitu sih. hihihi

  2. Cewe nya ngga peka nih, masa selama bunganya tumbuh ga nyadar wkwkwkwk

  3. Jgn liat budayanya lah..lbh baik ambil sisi romantisx..heheh

  4. eitzzzz,,, tak pikir udah merit dari awal,,, ternyata,,,,

    well tapi romantisnya dapet lah…. 🙂

  5. Saya suka dengan kalimatnya : “Enjoy a wonderful story about,,,,,and the little things that make us fall in love with someone. Not just on Valentine’s day, but every day a bit more.”
    Btw, makasih banget ya sudah nge-like posting saya 🙂 Selamat berkarya terus yaa……

Komentar kamu kami tunggu :D

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: