4 Komentar

Afternoon Talk – There’s One Thing You Should Know

afternoon talk

I wanna be
I wanna be with you
In the middle of the rain when the thunders come and strain
I will never ever steal your coat
I’ll be by your side to challenge the cold

I’d like to be
I’d like to be with you
In the middle of the war
I’ll be wearing what you wore
I will never ever let you stand in the front and get shoot

If I were with you, I’ll hug you through a rainy day
If I were with you, we’ll watch oldies movies until it’s late
If I were with you, I’ll never ever make you sad

Don’t need to be your lover
I just wanna be with you
I don’t need more, anything from you..

nb :
Lagu ini berasal dari Band Indie asal Lampung yang menamakan diri mereka “Afternoon Talk”,
gue pertama denger lagu ini dari temen asli lampung “DS” …
DS kan suka nyanyi n ngapalin lagu inggris, waktu gue telpon kemarin dia lagi ngapalin lagu ini..
gue dengerin ternyata asik juga…
yaudah gue searching di gugel… gue download lagu nya, dan gue dengerin tuh lagu berulang-ulang,
sampe hapal sekarang 🙂

4 comments on “Afternoon Talk – There’s One Thing You Should Know

  1. ada albumnya atau single aja yah? pengen dengerin semua.. hehehehe klo jual boleh dong nitp =P

    btw org BC kah?? alumni S(e)TAN yah… =P

Komentar kamu kami tunggu :D

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: